Beg Nappy kelabu

Beg Nappy kelabu
1. produk pengenalan beg bayi mengikut fesyen yang bergaya bayi beg ini sepenuhnya memenuhi permintaan pasaran, ia bukanlah hanya sebuah comel Reka bentuk beg, tetapi juga dalam stroller luas praktikal beg penganjur! Ini beg bayi bagi ibu-bapa yang terakhir bergerak yang mahukan beg lampin berfungsi generk boleh dipercayai. 2...
Chat Now
Maklumat produk

Beg Nappy kelabu

1. produk pengenalan beg Nappy kelabu

Ini beg lampin budak bayi sepenuhnya memenuhi permintaan pasaran, ia bukanlah hanya sebuah comel Reka bentuk beg, tetapi juga dalam stroller luas praktikal beg penganjur! Ini beg bayi bagi ibu-bapa yang terakhir bergerak yang mahukan beg lampin berfungsi generk boleh dipercayai.


2. produk spesifikasi beg Nappy kelabu

(1) bahan: 600D linen

(2) dimensi produk: 29 L x 20W x 40 H cm

(3) berat badan perkara: 2 paun

(4) MOQ: 500PCS

(5) Perkhidmatan: OEM & ODM

(6) terma pembayaran: Paypal, T/T, barat Kesatuan dan sebagainya

(7)Kegunaan yang terbaik: /dad ibu membeli-belah atau perjalanan dengan bayi

(8) gaya: moden


3. produk ciriBeg Nappy kelabu

(1) BERGAYA! -Reka bentuk khas perlindungan Penyambut poket adalah sangat sejuk, benar-benar atas-trend pada masa ini.

(2) LUAS! -Ia adalah ransel beg lampin bayi bersaiz besar dan mudah cukup luas untuk memenuhi semua keperluan anda ibu (atau ayah) gadis bayi atau kanak-kanak lelaki.

(3) BERFUNGSI! -Terdapat sejumlah 13 dalaman dan merebut poket luar bersama-sama dengan ciri-ciri tambahan yang termasuk penutup atas zip, poket besar Penyambut akses mudah, 3 botol bertebat poket, mengendalikan, stroller tali, tali bahu, 2 poket sisi akses mudah empuk (1 x botol / sippy pemegang, 1 x bayi wipes poket)

(4) UNISEX - kasih-sayang ibu yang berasa seperti mereka membawa tote Reka bentuk yang bergaya lebih daripada menukar sebuah beg... bapa bersedia untuk dilihat di khalayak ramai dengan itu, semasa menjalankan tugas ayah!

(5) dengan harga yang berpatutan - memandangkan kualiti bahan, komponen, penamat dan keseluruhan Reka bentuk ianya terkecuali nilai untuk wang. Termasuk mat, tali stroller dan poket bertebat yang berubah-ubah

(6) serba boleh - inilah jenis beg anda akan sama-sama senang untuk menggunakan Beg lampin atau hanya sebagai tote untuk harian atau beg galas yang bergaya.

(7) selesa - pilihan grap pemegang tali bahu empuk atau tali stroller menawarkan semua keselesaan hari

(8) tahan lama - beg bergaya bayi kami yang diperbuat daripada kain pakaian yang bermutu tinggi dengan PU salutan kembali, -pergaduhan anyaman dan cara pembentukan kuat anda akan mempunyai sebuah beg yang berlangsung selama


4. produk maklumatBeg Nappy kelabu


  2.jpg

     4.jpg


FAQ (soalan lazim)

1. Adakah bayi ini bergaya beg dilengkapi dengan menukar tuala wanita?

Ya


2. beg bayi bergaya ini akan sesuai untuk anak kecil yang berusia kanak-kanak?

Adakah terdapat bilik cukup untuk beberapa mainan dan lain-lain di dalam petak utama? Kami satu lama yang terlalu kecil

Ya, saya punya ini untuk anak saya yang 2. Saya fikir ia adalah belanja besar untuk Rajah agak agak dalam.


3. di mana pad berubah disimpan? Dan betapa mudahnya untuk mendapatkan kembali di tempat apabila beg itu penuh?

Tuala wanita itu berubah-ubah boleh disimpan di dalam poket besar mesh, atau hanya meletakkan di dalam bekas besar. Kerana tuala wanita itu berubah-ubah boleh menjadi kali ganda sehingga, ia tidak akan mengambil terlalu banyak ruang, ia adalah mudah bagi anda untuk dimasukkan ke dalam beg.


4. Adakah bayi ini bergaya beg hujung lebih mudah apabila disetkan ke bawah?

tidak. Ia adalah segi empat tepat di bahagian bawah dan duduk tegak dengan baik. Beg saya Jangan sekali-kali mengatasi dan saya telah mendapat banyak di dalamnya. Ia sangat baik dibuat dan saya telah kagum dengannya.


5. Adakah beg telah dilindungi poket untuk minuman?

Ya ia. 3 poket cukup besar bagi botol besar.


Hot Tags: kelabu nappy bag, pembekal, kilang, borong, disesuaikan
Siasatan